Župni oglasi – 27.6.2021.

Mjesec srpanj: Mjesec srpanj, slično kao lipanj je mjesec „svetaca“. U srpnju slavimo Blaženu Djevicu Mariju – Gospu Karmelsku i proroka Ilije, sv. Jakova i sv. Ane. Sve su to svetkovine vezane uz naš dekanat i susjedne župe. Kod nas će biti poseban program pripreme za Gospu Karmelsku i Ilindan. Svi ćemo se priključiti pripremama i slavljima. Budimo zajedno s Gospom Karmelskom i prorokom Ilijom.

Petrovdan: U utorak je Petrovdan. Misa će kod nas bit u 8,00 sati.

Ređenje novih svećenika: Na Petrovdan u 10:00 sati u katedrali bit će zaređena desetorica novih svećenika: četvorica dijecezanskih (don Ivan Aničić, don Branimir Bevanda, don Tomislav Rajić i don Vinko Nenadić) i šestorica franjevaca (fra Luka Ćorić, fra Đoni Bradić, fra Antonio Primorac, fra Marko Bandić, Tomislav Crnogorac, fra Andrija Majić). Čestitamo ređenje novih svećenika (mladomisnika). Pomolimo se za njih. Nastojmo ako je moguće sudjelovati u katedrali na Misnom slavlju i ređenju.

Prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu: U tjednu su Prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu. Pobožnost Prvih petaka bit će u 7,30 ujutro

Dječji zbor: Proba dječjeg zbora je nedjeljom u 10,00 sati.

Čišćenje crkve: Matija Kordić ud. Lovre, Blaž Kordić, Anđa Kordić ud. Ante