Župni oglasi – 18.10.2015.

župni oglasi - istaknutaVjeronauk kod crkve:

  • Ponedjeljak: drugi, treći, šesti, sedmi i osmi/9 razred iza nastave u školi
  • Utorak: peti iza nastave u školi
  • Četvrtak: četvrti – prvopričesnici iza nastave u školi
  • Subota: u 11,00 sati osmi/8 i prvi srednje – krizmanici

Kulturno umjetničko društvo Sutra u 20.30 imat ćemo probu Kulturno umjetničkog društva. Proba samo za one koji idu u Uskoplje.

U slijedeću nedjelju, 25. listopada, Kulturno umjetničko društvo ide na „Uskopaljske jeseni“ u Uskoplje. Polazak autobusa bit će u 6,30 u jutro.

Gradina: Danas, 18. listopada, na Gradini započinju Pučke misije koje će trajati do slijedeće nedjelje 25. listopada. Tko želi može se predavanjima i susretima priključiti.

Kapelica za ispraćaje pokojnika: U ponedjeljak, 12. listopada započeli su radovi na Kapelici za ispraćaje pokojnika…

Mise o Svisvetim i Dušnom danu:

  • Na Svisvete: Krivodol u 9,00 sati, Sajmište u 15,00 sati. Na Sajmištu Misu će predslavit don Josip Čule. Župnik poslije Mise treba ići u Jare. U Jarama se slavi patron župe – Svi sveti.
  • Dušni dan, Sretnice u 15,00 sati. Misu će predslaviti don Drago Bevanda.

Obljetnica Pučkih misija: U listopadu smo do sada imali dvoje Pučke Misije. Misije 2003. započeli smo 19. listopada, a 2013. 20. listopada. Osvježimo se duhovno prisjećajući se Pučkih misija i ozračja kojega smo tih dna nosili u sebi. Neka nas taj elan vodi i usmjerava.

Obljetnica posvete crkve i Dan Kruševa: Prošle godine 26. listopada 2014. posvetili smo župnu crkvu. Župa koja ima posvećenu crkvu treba svake godine obljetnicu posvete blagdanski obilježiti. Mi ćemo na 26. listopada ove godine imati Prvu obljetnicu posvete župne crkve i Dvadeset i četvrtu obljetnicu Dana Kruševa.

Čišćenje crkve u ponedjeljak poslije podne: Tadija Bevanda, Matija Bevanda ud. Grge, Jozo Bevanda.