Župni oglasi – 1.12.2019.

Nova liturgijska godina: Danas, nedjelja, 1. prosinca, započinjemo Novu liturgijsku godinu, time započinjemo i vrijeme došašća, vrijeme duhovne pripreme za Božić.

Zornice: Sutra, ponedjeljak, 2. prosinca, započinjemo s Misama zornicama. Mise će bit u 6:00 sati.

Vjeronauk kod crkve: Vjeronauk kod crkve u slijedećem tjednu bit će prema redovitom rasporedu, sutra, ponedjeljak iza nastave u školi.

Prvi petak i subota: U tjednu su Prvi petak i subota u mjesecu…

Bezgrešno začeće BD Marije: Bezgrešno začeće BD Marije, ove godine po kalendaru dolazi u slijedeću nedjelju. Pobožnost BDM imat ćemo skupa s nedjeljnim Misama.

Dječji zbor: Proba dječjeg zbora je nedjeljom u 10:00 sati.

Katolička Crkva u Hercegovini iza Drugog svjetskog rata: Tiskana je knjiga o Katoličkoj Crkvi u Hercegovini iza Drugog svjetskog rata. Knjiga ima naslov „Kolar između srpa i čekića“, urednica Marina Beus. Promocija knjige bit će u slijedeću nedjelju, 8. prosinca, u Mostaru u 19 sati u katedralnoj dvorani u Mostaru.

Pomoć Mladenki Ćorić r. Stojić: Mladenka Ćorić, r. Stojić, rođena 8.4.1961. žena Marija Ćorića – Šulca iz Čula, živi u Mostaru, oboljela je od teže i rijetke bolesti (bolest motornog neurona). Za polugodišnju terapiju, koju treba učiniti, potrebni su joj lijekovi koji se trebaju nabaviti u inozemstvu i dođu 25.000 Eura. Odlučili smo za potrebe Mladenkina liječenja sakupiti lemuzinu u slijedeću nedjelju 8. prosinca. Mladenkina obitelj i župni ured, unaprijed zahvaljuju svima onima koji žele i mogu pomoći.

Čišćenje crkve: Ivan Kordić, Ljubo Vidačak, Anka Božić