Župni oglasi – 26.11.2017.

župni oglasi - istaknutaPrvi petak, subota i nedjelja: U tjednu su Prvi petak, subota i nedjelja. Pobožnost Prvih petaka bit će u 7,30 u jutro.

Vjeronauk kod crkve: Vjeronauk kod crkve prema redovitom rasporedu.

Koncert „Tebi na dar“: U ponedjeljak, 27.11.2017. u Hrvatskom domu „Kosača“, dvorana – „Galerija“, u 19,30 održat će se koncert „Tebi na dar“. U programu na koncertu nastupit će: Učenici Glazbenog odjela osnovne škole iz Kruševa, mješoviti pjevački zbor „Fontes“, klapa „Studenac“ i tamburaški sastav „Brist“.  Organizator koncerta su Glazbeni odjel i Osnovna škola Kruševo. Pozivamo Vas na sudjelovanje na koncertu. Dobro došli!

Pjevanje učenika od drugog do petog razreda: U utorak iza nastave u školi imat ćemo pjevanje za školsku djecu od drugog do petog razreda.

Pjevanje učenika od šestog do devetog razreda: Profesor Karlo Milićević je u tijeku prošlog tjedna provjeravao glasove učenicima od šestog do devetog razreda. U utorak će u tijeku nastave u školi odrediti koji će učenici ući u pjevačku školsku sekciju i u zbor „Ilijini anđeli“. Poslije formirana pjevačke sekcije i zbora „Ilijini anđeli“ odredit će se dan u koji će biti pjevanje. Pjevane će biti u školskim prostorijama.

Haag: U srijedu je čitanje presude u Haagu: Berti Pušiću, Vali Ćoriću, Bruni Stojiću, Jadranku Prliću, Slobodanu Praljku i Milivoju Petkoviću. Od njih šest trojica su rodom, a četvrti – Prlić oženjen iz našeg dekanata. A ni druga dvojica Praljak i Petković nisu daleko od našeg srca i duše. Uz rečeno, Berto Pušić je rodom, a Jadranko Prlić oženjen iz naše župe. U srijedu, 29. studenoga, nakon dugog, petnaestogodišnjeg, sudskog postupka biti će im u Haagu čitanje presude. Ovih dana, a poglavito u srijedu, budimo u duhu i molitvi povezani s Bertom, Valom, Brunom, Jadrankom, Slobodanom i Milivojem.

Klupe: Od posljednjeg čitanja novac za jednu klupu u crkvenom dvorištu darovao je Miro Božić Jozin. Hvala!