Župni oglasi – 5.3.2017.

župni oglasi - istaknutaKrižni put: U petak je Križni put u 18,00 sati.

Gospin plač: Nedjeljom prije Misa pjevat ćemo dvadesetak minuta Gospin plač.

Vjeronauk kod crkve: Vjeronauk kod crkve biti će po redovitom rasporedu.

Zadarski sjemeništarci u Kruševu: Nekom zgodom razgovarao sam sa rektorom zadarskog sjemeništa da sa sjemeništarcima dođe u Kruševo. Razgovarajući dogovorili smo se da to bude o Josipovu ove godine. Sjemeništarci će doći u Kruševo u petak 17. ožujka u večer. U subotu 18. ožujka obići će nekoliko mjesta po Hercegovini i na večer iza Mise u 18,30 (oko 19.00 sati) u scenskom prikazu prikazat će život i djelo biskupa Čule. Priredba će biti u  župnoj dvorani.

Tekst za scenski prikaz napisao je sjemeništarca i maturant u zadarskom sjemeništu Zvonimir Rezo. Rezo je iz katedralne župe u Mostaru.

Sjemeništarci će 19. ožujka biti u Mostaru. Na Josipovo poslije podne poći će natrag u Zadar.

Nadam se ugodnom boravku sjemeništaraca u Kruševu, a vašem odazivu na priredbi 18. ožujka u 19,00 sati u našoj dvorani.

O dolasku sjemeništaraca možete više čitati na župnom portalu…

Uočnica sv. Josipa i kip sv. Josipa: U subotu 18. ožujka povodom uočnice sv. Josipa i blagoslova kipa sv. Josipa imat ćemo Misu 18,30.

Oglas o dolasku zadarskih sjemeništaraca, Misu i blagoslov kipa sv. Josipa oglašavam ranije da bi mogli rečene najave planirati.

Kamenjak: Povodom dolaska zadarskih sjemeništaraca i priredbe o životu i djelu biskupa Čule tiskali smo župni list „Kamenjak“. Kamenjak će ministranti podijeliti na ulazu u crkvu.

Čišćenje crkve: U ovom tjednu nije potrebno crkvu čistiti.