Župni oglasi – 20.11.2016.

 

župni oglasi - istaknutaVjeronauk kod crkve:   

  • Ponedjeljak: drugi, treći, šesti
  • Srijeda: peti, sedmi, osmi, deveti
  • Četvrtak prvopričesnici

Sv. Cecilija – Mise u slijedeću nedjelju: U slijedeću nedjelju proslavit ćemo blagdan sv. Cecilije zaštitnice pjevača. Povodom sv. Cecilije imat ćemo Misu u 8,30, 11,00 i u 18,00 sati. Poslije Mise u 18,00 sati bit će Domjenak za sve članove pjevača i Kulturno umjetničkog društva. Stoga sve pjevače i članove Kulturno umjetničkog društva pozivam na sudjelovanje na večernjoj Misi a po tome na domjenku.

Prva nedjelja Došašća: Slijedeća nedjelja je prva nedjelja Došašća – početak Nove liturgijske godine. U Došašću ćemo imat Mise zornice u 6,00 sati u jutro.

Adventski vijenac: Simbol i znak Došašća ili Adventa je „Advenski vijenac“. Nemojte ga zaboraviti napraviti i staviti na vrata vaših domova i na obiteljske stolove gdje blagujte.

Koncert „Tebi na dar“: Koncert „Tebi na dar“ imat ćemo 22. studenog, u utorak, na sv. Ceciliju, u Kosači u Mostaru, u 19,30 sati. Organizator koncerta je Glazbeni odjel i Uprava naše škole. Pozivam Vas na sudjelovanje na koncertu. Koncert preporučite i drugima…

Koncert „Tebi na dar“ – Generalna proba: Povodom koncerta „Tebi na dar“ imat ćemo sutra, ponedjeljak, 21. studenoga generalnu probu u 20,00 sati. Svi sudionici koncerta trebaju doći na generalnu probu.

Susret katoličke mladeži: Susret hrvatske, katoličke mladeži bit će slijedeće godine od 29. do 30. travnja u Vukovaru. Unaprijed najavljujem susret mladih, da mladi mogu planirati susret mladih u Vukoearu. Svakako detalje ćemo reći naknadno.

Čišćenje crkve: Crkvu u slijedećem tjednu nećemo čistiti.