Večer “Ilindanskog sijela”

JOLYMPUS DIGITAL CAMERAučer, (nedjelja), 13. srpnja na školskom igralištu u 20,30 nastupile su na Ilindanskom sijelu sekcije Kulturno umjetničkog društva – Kruševo.

Vrijeme pred nastup, sve do 17,00 sati padala je kiša, bilo je neizvjesno hoćemo li biti u mogućnosti izvesti program Ilindanskog sjela. U 17,00 sati započelo se razgaljivati, vrijeme je bilo sve vedrije i vedrije. Organizatori večeri u 17,00 sati odlučili su pristupiti pripremi pozornice, stolova, stolica i svega što je popratno potrebno uz program te video zid za potrebe praćenja nogometnog prvenstva.

U programu su nastupili: dječja folklorna skupina, folklorna skupina mladih, folklorni pjevači muški i ženske, klapa „Studenac“ i tamburaši s pjevačem Stipom Gabrića. Razglas su organizirali Davor Kožul i Karlo Milićević. Voditeljica programa bila je Janja Kordić.

Skupine Kulturno umjetničkog društva za nastup su pripremili: dječju folklornu skupinu Danijela Ćorić, folklornu skupinu mladih Vjeko Pušić, folklorne pjevače Ante Smiljanić, klapu Studenac Karlo Milićević i tamburaše Davor Kožul.