Župni oglasi 13.10.2019.

Vjeronauk: U slijedećem tjednu vjeronauka kod crkve neće biti. Vjeronauk za krizmanike i prvopričesnike je redovit.

Škapular: U srijedu, 16. rujna je dan posvećen Gospi Karmelskoj i susretu Škapulara. Misa će bit u 19,00 sati…

Hodočašće u Banjaluku: U subotu, 19. listopada idemo na hodočašće u Banjaluku u posjetu banjalučkom dekanatu. Autobus će poći ispred župne crkve u 03:30 sati. Ako još netko želi poći može se prijaviti u župnom uredu odmah iza misnog blagoslova. 

Misijska nedjelja: Slijedeća nedjelja je Misijska nedjelja. Svi se povodom Svjetskog misijskog dana pomolimo za Misije i misionare. Lemuzina koja se sakupi namijenjena je za potrebe Misija.

Osvrt na „Jelinu nedjelju“: U prošlu nedjelju imali smo Misno slavlje kod Jelina groba. Radostan sam na ugodnom susretu kod njezina groba. Svima koji su doprinijeli lijepom liturgijskom ozračju hvala. Hvala don Ivanu Turudiću na predvođenju Misnog slavlja i na propovijedi i upućenoj poruci.

Dječji zbor: Proba dječjeg zbora je redovita, nedjeljom u 10 sati.

Ženidbeni oglasi: Ženi se Ivan Božić sin Slavkov i Milenke r. Čović iz Podgorja i uzima Alenku Jurić kćer Karlovu i Ane r. Zagorac iz Nuberga – Njemačka. Vjenčanje je predviđeno 20.10.2019. Mladencima želimo blagoslovljen brak.

Nogometna utakmica: Sutra, nedjelja, 13. listopada u 15,00 sati odigravat će se na Orlinama nogometna utakmica između HK Kruševa i Međugorja…

Čišćenje crkve: Crkvu u ovom tjednu nećemo čistiti.