Župni oglasi – 27.3.2016.

župni oglasi - istaknutaSlijedeća nedjelja: U slijedeću nedjelju je Mali Uskrs ili od pape Ivana Pavla II. proglašena „Nedjeljom Božjeg Milosrđa“.

Prvi petak, subota i nedjelja: U tjednu su Prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu. Pobožnost Prvih petaka bit će u 7,30 ujutro.

Ispit krizmanika: Tražeći termin za krizmu s predstavnicima iz Biskupije, dogovorili smo se za srijedu, 6. travnja u 20.00 sati. Zbog blizine ispita krizmanika molio bih sve krizmanike da na Uskrsni ponedjeljak dođu u 9,30 na vjeronauk. Na Uskrsni ponedjeljak dogovorit ćemo se, prema potrebi, za vjeronauk i u druge dane sve do ispita.

Vjeronauk kod crkve: Vjeronauk kod crkve u slijedećem tjednu imat ćemo samo s prvopričesnicima i krizmanicima. Već sam rekao za krizmanike na Uskrsni ponedjeljak u 9,30 a prvopričesnici neka dođu u četvrtak iza nastave u školi. S prvopričesnicima ću se dogovoriti za još koji sat vjeronauka u tjednu. Bliže se dani prve pričesti i krizme, treba se dobro pripremiti. Moli bih vas da imate razumijevanje za učestali raspored vjeronauka s krizmanicima i prvopričesnicima.

Za druge razrede u ovo tjednu neće biti vjeronauka kod crkve.

Nedjelja solidarnosti: Povodom Nedjelje solidarnosti za pomoć potrebnijim župama u BiH sakupili smo 686 KM.

Konjički put: Već sam najavio, u slijedeću nedjelju „Konjički put“ od Doma do crkve. Konjički put će poći u 10.15 od Doma. Računajte da je Misa u 11,00 sati. Na vrijeme treba u crkvu ući, a ne zadržavati u dvorištu.

Ako bude kišno vrijeme „Konjički put“ bit će odgođen.

Čišćenje crkve: crkvu nećemo čistiti u tjednu u rasporedu s domaćinstvima…